1.
Ellerinizi yıkayın.
2. Büyük
bir yanmaz tavada orta ateşte hindi kıymasını pişirin. Soğanı ekleyip hindi
pembe rengini kaybedinceye kadar pişirmeye devam edin.
3.
Pişirdiğiniz karışımı elektrikli pişiriciye alın. Lahana karışımını, peynir ve
pirinci içine atın.
4. Orta
boy bir kâsede su ve domates salçasını karıştırın. Sonra diğer malzemeleri içine
atıp karıştırın. Hindi karışımının içine döküp iyice karıştırın.
5. Üzerini kapatıp düşük ısıda pirinçler pişene kadar 6-8 saat kadar pişirin.
Kıtır Fransız ekmeği ile servis yapabilirsiniz.
1 Servis: Kalori 370, Protein 21 g, Yağ 11,6 g (Katı Yağ 4,4 g), Kolesterol 69,9 mg, Sodyum 967,8 mg, Karbonhidrat 46,6 mg, Lif 4,3 g