1. Ellerinizi yıkayın
2. Hindi, sarımsak ve zencefili hindi eti pembeliğini
yitirene dek orta ateşte orta boy teflon tavada karıştırarak pişirin.
3. Elde ettiğiniz hindi karışımını, Çin
lahanasını, soğan, soya sosu ve yağı orta boy bir kâsede iyice karıştırın.
4. Temiz ve kuru zeminde yufkaları üst üste
dizip ikiye kesin (18 - 20 cm). Her seferinde bir adet yufkayı elinize alarak
yağlayın.
5. Elde ettiğiniz hindi karışımının ¼ bardağını
yufkanın kenarlarından 2,5 cm uzakta kalacak şekilde yufkaya yayın. Yufkayı
katlayarak karışımın taşmamasını sağlayın
6. Geri kalan yufkalara da aynı işlemi
uygulayın. Yağladığınız tepsilere hazırlanan yufkaları yerleştirip üzerini
hafifçe yağlayın.
7. Önceden ısıtılmış fırında 200˚C derecede
14-16 dakika ya da altın sarısı olana dek pişirin.
Sıcak servis yapın. Çin hardalı ya da soya sosuyla
servis yapabilirsiniz
1 Porsiyon: Kalori 79, Protein 6,2 g, Yağ 3,2 g (Katı Yağ 8 g), Kolesterol 22,4 mg, Sodyum 152,2 mg, Karbonhidrat 5,9 g, Lif 5 g