1.
Ellerinizi yıkayın.
2. Hindiyi
eklemlerinden kesin. Kanat uçlarını kesip atın. Büyük bir yapışmaz tavada yağın
içinde kanat parçalarını kızartın.
3.
Elektrikli pişiriciye kanat parçalarını yerleştirin. Büyük bir kâseye kremayı
dökün. Üzerine 1 kâse daha su boşaltın. Hindinin üzerine dökün ve bütün yüzeyi
kaplamaya çalışın.
4. Yüksek sıcaklıkta 5-6 saat pişirin. Krema harika bir sos olacaktır.
Yeşil fasulye ve patates püresi ile servis edebilirsiniz.
1 Servis: Kalori 441, Protein 43,1 g, Yağ 22,7 g (Katı Yağ 4,9 g), Kolesterol 154 mg, Sodyum 1441,3 mg, Karbonhidrat 14,5 g, Lif 0 g