Ince dogranmıs sarımsak, tarçın, tavuk suyu ve soya sosunu
karıstırın. Sivri uçlu bir bıçakla hindi etinin kalın bölümünün üstüne 1 cm.
derinliğinde delikler açıp baharatlı karışıma iyice bulayın. Tencerenin
kapagını kapatıp, baharatla hindiyi buzdolabında
8 saat bekletin. Buzdolabından çıkardığınız hindi göğsünü, üzerine
yapışan sarımsakları
sıyırdıktan sonra oda sıcaklıgını alıncaya kadar bekletin. Sıvı yagı atese dayanıklı bir cam kaba koyup, orta ateste ısıttıktan sonra hindi göğsünü 4 dakika kızartın. Alt üst edip, mutfak fırçasıyla kabın dibinde biriken yağları etin üstüne sürdükten sonra 1 dakika pişirin. Kabı 180 derece ısıtılmış fırına koyun. Hindi göğsünü,üstüne tenceredeki baharatlı karışımdan arasına sürerek 20-30 dakika pişirin. 15 dakika beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.