Bu geleneksel hindi salatası artan hindi etiyle yapılabilir. Daha pratik olması için pişmiş, kemikleri ayıklanmış göğüs eti de kullanabilirsiniz
1. Ellerinizi yıkayın.
2. Orta boy kâsede salata sosu, hardal, turşu
çeşnisi ve kereviz tohumunu karıştırın.
3. Kereviz, soğan, yumurta ve hindiyi ekleyin.
Arzu edildiği şekilde tuz ve karabiberle tatlandırın. Servis yapmadan önce
sütünü örtüp soğutun
4. Tam buğday ekmeği ya da kruvasan gibi istediğiniz bir ekme türüyle servis yapın
Marul yaprakları ve domates dilimleriyle servis yapın
1 Porsiyon: Kalori 188, Protein 16.1g, Yağ 10.7g (Katı Yağ 2.3g), Kolesterol 111,2 mg, Sodyum 324,6 mg, Karbonhidrat 6,4 g, Lif. 3 g