Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Göğüs Kavurma

Etiketler :
  • Göğüs
  • Kavurma
  • Hindi
  • Hindi Kavurma

Malzemeler

  • Bolca Hindi Göğüs Fileto 500 gr
  • Arpacık soğan 80-100gr
  • Çarliston Biber 2 adet
  • Sivri Biber 2 Adet
  • Domates 1 adet
  • Pul Biber
  • Kekik
  • Tuz

Hazırlanışı

Göğüs etimizi kuşbaşı doğradıktan sonra tavada kavuruyoruz. Ayrı bir tavada sırasıyla arpacık soğanımızı doğradığımız biber, domatesi soteliyor, etimizle birleştirip pul biber, kekik ve tuzumuzu ilave edip servise sunabilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri