Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Sultan

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Alt But
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 30
Pişirme Süresi 35

Malzemeler

  • 500 gr Bolca Hindi alt but
  • 4 Patates
  • 2 Havuç
  • 5-6 Arpacık Soğan
  • 6-8 Mantar
  • 1 Çuşka Biber
  • 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 1 Tatlı Kaşığı Soya Sosu
  • 200 gr Krema
  • Tu z
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Köri

Hazırlanışı

Patates ve havucu kuşbaşı halinde doğrayın, soğanları soyun, mantarları dörde bölün. Yağı tencerede kızdırın. Hindi buttan doğradığınız parçaları yağda sote leyin. Havuç, mantar, patates ve soğanı ekleyin. Birkaç dakika çevirdikten sonra tuz, karabiber,

Kimyon, soya sosu ve köriyi ilave edin. Üzerini örtecek kadar su ekleyip pişirin. Ateşten

Aldıktan sonra üzerine kremayı ekleyip hemen servis yapın.