Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Sebzeli Hindi Güveç

Etiketler :
  • Göğüs
  • Sebzeli
  • Hindi
  • Güveç

Malzemeler

  • Hindi Sote Göğüs 500 gr
  • Mantar 150 gr
  • Sarı Biber 1 adet
  • Kapya Biber 1 adet
  • Çarliston Biber 1 adet
  • Domates 1 adet
  • Kuru Soğan 1 adet
  • Kekik
  • Karabiber
  • Kırmızı Toz Biber
  • Pul Biber
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Hazırlanışı

Sote göğüslerimizi zeytinyağı, kekik, pul biber, kırmızı toz biber ve tuz ile marine edip dinlendirelim. Sote göğüslerimizi tavada hafif kavurup sırasıyla kuru soğan, doğanmış biber, doğranmış mantar ve domatesleri ilave ettikten sonra soteleyip güvecimize alalım. 180° fırına 10' sürdükten sonra servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri