Teker teker servis yapabileceğimiz jambon köftelerini pişmiş ya da çiğ olarak iyice dondurun, bu tarifi daha küçük aileler için yarı malzemeyle de hazırlayabilirsiniz.
1. Ellerinizi yıkayın.
2. Geniş bir kâsede ilk 5 malzemeyi karıştırın.
3. 20 küçük köfte yapıp yağlanmış olan 33x22x5
cm pişirme tepsisine dizin.
4. Orta boy bir kâsede geri kalan malzemeleri
karıştırın ve hindi köftelerinin üzerine dökün. Terbiyenin ete iyice işlemesi
için 24 saat buzdolabında bekletin.
5. 1 buçuk saat kadar 160 0C derecede
ısıtılmış fırında pişirin.
Soslu patates ve bezelye ile servis yapabilirsiniz.
1 Servis: Kalori 286, Protein 23,8 g, Yağ 10,5 g (Katı Yağ 2 g), Kolesterol 128,1 mg, Sodyum 1004,6 mg, Karbonhidrat 24,9 g, Lif 1,2 g