Bu taco aromalı renkli yemek arta kalan hindi etini kullanmak için harika bir yoldur.
1.
Ellerinizi yıkayın.
2. Orta
ateş üzerinde geniş bir tavada taco sosunu paket üzerinde yazan miktardaki su
ile karıştırıp hindi etine ekleyin. Karışım hafiften kaynamaya başlayınca
altını kısıp 5 dakika sakince pişirin. Sık sık karıştırmayı unutmayın.
3.
Tortilla hamurlarını büyükçe bir pişirme kâğıdının üzerine sıralayın. 190 0C
derecede ısıtılmış fırında tortilla hamurları hafiften kahverengi ve gevrek
hale gelinceye kadar ya da 5-7 dakika pişirin.
4. Her bir
tortilla hamurunun üzerine bir yemek kaşığı fasulye dökünüz. Üzerine de yarım
kaşık hindi ve peynir döküp fırına 2-3 dakika peynirin erimesi için geri sürün.
5. Servis yaparken de üzerine domates, marul, soğan ve taco sosunu koyabilirsiniz
Ekşi krema ve soğanlı baharatlı avokado ile servis edebilirsiniz.
1 Servis: Kalori 283, Protein 26,6 g, Yağ 8,9 g (Katı yağ 4,3 g), Kolesterol 68,2 mg, Sodyum 1175,6 mg, Karbonhidrat 23,5 g, Lif 2,9 g