Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi ve Füme Dürüm

Etiketler :
  • ileri işlenmiş
  • aperatif
  • dürüm
Kişi Sayısı
24
Hazırlama Süresi 30 dk

Malzemeler

Bu tarif önceden pişmiş hindi etiyle hazırlanan, basit ve pişirme gerektirmeyen dürüm tarifidir. Dürümleri önceden hazırlayıp buzdolabında bekletin, servis yaparken dilimleyin.

  • 4 (20 cm) lavaş
  • 1 (200 g) paket krem peynir, yumuşamış
  • 1 yemek kaşığı kıyılmış taze soğan
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış hindi füme
  • 200 g ince dilimlenmiş hindi eti
  • 1 bardak marul

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın

2. Lavaşları dolaptan alın. Yumuşayana dek veya 15 dakika kadar oda sıcaklığında bekletin.

3. Lavaşların birer tarafına yaklaşık 2 yemek kaşığı krem peynir sürün. Üzerine füme parçaları ve taze soğan serpin. En üste hindi eti ve marul ekleyin.

4. Dolgu malzemesini taşırmadan lavaşları dürüm yapın. Her bir dürümü streç filmle sarıp buzdolabında saklayın.

5. Servis yaparken dürümü çapraz 1 inçlik dilimlere kesebilirsiniz.

1 Porsiyon: Kalori 68, Protein 3 g, Yağ 4,9 g (Katı Yağ 2,5 g), Kolesterol 18,8 mg, Sodyum 208,3 mg, Karbonhidrat 3,1 g, Lif. 2 g