Aile boyu bu kiş kahvaltı ya da brunchta kalabalık gruplara servis yapmak için idealdir
1. Ellerinizi yıkayın.
2. Hindi jambonunu yağlanmış 33x23x5 cm tepsiye
yerleştirin. Üzerine taze soğan, kırmızı
dolmalık biber, brokoli ve mozarella peyniri serpin.
3. Büyük bir kâsede yumurta, süt, un, Parmesan
peyniri, limon biber çeşnisi ve fesleğeni karıştırın ve çırpma teli ile çırpın.
Tepsideki hindi karışımının üzerine eşit şekilde dökün. Gerekirse üstünü örtüp
24 saat bekletebilirsiniz.
4. Önceden ısıtılmış 220˚C derece fırında 30
dakika ya da içi iyice pişene dek tutun.
Kızarmış tarçınlı helezon ekmekle servis yapın
1 Porsiyon: Kalori 205, Protein 16,6 g, Yağ 8,5 g (Katı Yağ 3,7 g), Kolesterol 112,4 mg, Sodyum 551,5 mg, Karbonhidrat 18,2 g, Lif 1,7 g
Mutfak-Pratik Bilgi: Hindi jambon süpermarketlerde soğuk et reyonunda diğer soğuk/pişirilmiş etlerin yanında bulabilirsiniz. 15 g hindi jambon yaklaşık kıyılmış 1 bardak hindi eti yapar.