Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Bamya

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • But
  • Sote
  • Bamya
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 25
Pişirme Süresi 30

Malzemeler

  • 400 gr Bolca Hindi But Sote
  • 600 gr Bamya
  • 3 Yemek Kaşığı Margarin
  • 2 Soğan
  • 2 Domates
  • 2 Limon Suyu
  • 1/2 Çay Bardağı Sirke
  • Tu z
  • Karabiber

Hazırlanışı

Bamyayı ayıkladıktan sonra içine sirke katılmış suda 15 dakika bekletin (eğer konserve ise buna gerek yok) margarini bir tencerede eritin hindi but soteleri bu yağın içinde biraz sote leyin yemeklik doğranmış soğanları ve domatesleri ekleyin. Limon suyunu, tuz ve karabiberlerini bir su bardağı su ile ekleyin. Hazırladığınız bu karışımın üzerine bamyaları ekleyin, üzerini örtecek kadar su ilave edip, kısık ateşte pişirin