BOLCA hindimizi yıkayıp tencereye koyalım. Üzerine tane karabiberi, 4'e bölünmüş soğanı ve 6 su bardağı suyu koyup BOLCA hindiyi haşlayalım. BOLCA hindi haşlanınca suyunu süzelim. Çorba tenceresine BOLCA hindinin suyunu koyalım. İçine küp küp doğranmış havucu, karnabaharı ve 2 su bardağı suyu koyup 10 dakika haşlayalım. Havuçlar haşlanırken BOLCA hindiyi küçük parçalara ayıralım. Havuçlar yarı pişmiş kıvama gelince tencereye küp doğranmış kabakları ve BOLCA hindiyi ekleyip 5 dakika daha pişirelim. Bir kasenin içinde yoğurt, yumurta sarısı ve unu çırpalım. Pişen çorbanın suyundan 1 kepçe alıp terbiyeye ilave edelim. Terbiyeyi ılıtıp çorbaya ekleyelim. Karıştırarak kaynatalım. Bir kaç dakika daha pişirip tuzunu ekleyip sıcak servis yapalım.