Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Arnavut Ciğer

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Ciğer
Kişi Sayısı
4-6
Hazırlama Süresi 10
Pişirme Süresi 10

Malzemeler

  • 600gr Hindi Ciğer
  • Un
  • Soğan
  • Maydanoz
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Hazırlanışı

Ciğerlerinizi iri küpler şeklinde doğrayın, suda yıkayıp süzgeç ile suyunun süzülmesini bekleyin tepsinizde ciğeri unlayıp fazla unundan kurtulun daha sonra kızgın yağda 5 dakika civarında piştiğinden emin olduğunuzda çıkarın jülyen doğranmış soğan ve maydanozla servis edin.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!