Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Köfte

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Kıyma

Malzemeler

  • 300 grm hindi göğüs kıyma
  • 2 kuru soğan
  • 1 bağ maydanoz
  • 1 bayat ekmek içi
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • tuz ve istenilen baharatlar

Hazırlanışı

Soğan rendelenir. Maydanoz ince ince doğranır. Ekmek ufalanır. Daha sonra bütün malzemeler güzelce yoğurulup bütünleştirilir. Daha sonra istenilen büyüklüğe göre basılıp yağda kızartılır.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!