Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Elektrikli pişiricide hindi kanadı

Etiketler :
  • ana yemek
  • kanat
Kişi Sayısı
3
Pişirme Süresi 6 saat

Malzemeler

  • 3 hindi kanadı
  • 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
  • 2 (300 g) kutu tavuk çorbası kreması

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın.

2. Hindiyi eklemlerinden kesin. Kanat uçlarını kesip atın. Büyük bir yapışmaz tavada yağın içinde kanat parçalarını kızartın.

3. Elektrikli pişiriciye kanat parçalarını yerleştirin. Büyük bir kâseye kremayı dökün. Üzerine 1 kâse daha su boşaltın. Hindinin üzerine dökün ve bütün yüzeyi kaplamaya çalışın.

4. Yüksek sıcaklıkta 5-6 saat pişirin. Krema harika bir sos olacaktır.

Yeşil fasulye ve patates püresi ile servis edebilirsiniz.

1 Servis: Kalori 441, Protein 43,1 g, Yağ 22,7 g (Katı Yağ 4,9 g), Kolesterol 154 mg, Sodyum 1441,3 mg, Karbonhidrat 14,5 g, Lif 0 g

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!