Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Soğanlı Hindili Sultan Dolması

Etiketler :
  • Göğüs
  • Soğanlı
  • Hindili
  • Sultan Dolması

Malzemeler

  • Hindi Göğüs Kıyma 500 gr.
  • Soğan 6 adet
  • Badem 100gr (Çekilmiş veya toz halinde)
  • Maydanoz
  • Sarımsak 3 diş
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi göğüs kıymamıza badem, maydanoz, sarımsak, karabiber ve tuzumuzu ilave edip yoğuruyoruz. Orta boy soğanlarımızın en dış kabuklarını soyduktan sonra içlerini nazikçe oyarak boşaltıyor ve kaynar suda 3' haşlıyoruz. Hazırladığımız harcı doldurup, soğanın arta kalan üst kısımlarını kapak görevi görecek şekilde kapatıyor ve önceden hazırladığımız 180° fırında 10-15' pişirip isteğe göre salçalı sos ile servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!