Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Sebzeli, Kayısılı Hindi Göğüs

Etiketler :
  • Göğüs
  • Sebzeli
  • Kayısılı
  • Hindi Göğüs

Malzemeler

  • Bolca Hindi Göğüs 300 gr
  • Kayısı 7 Adet
  • Taze fasulye 70 gr
  • Kapya Biber1 adet
  • Kabak 1 adet
  • Soğan 1 adet
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz

Hazırlanışı

İri küpler şeklinde doğradığımız göğüs etimizi tavada zeytinyağında kavurup sırası ile daha önce haşladığımız sebzeleri ve kayısılarımızı ikiye bölüp tavamıza ilave ediyoruz tuz ve baharatları da ekleyip 5' kadar kaynattıktan sonra servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!