Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Sebzeli Hindi Kavurma

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Göğüs

Malzemeler

  • 1 tane BOLCA hindi göğüs
  • 1 tane kuru soğan
  • 3,4 tane sivri biber
  • 1 tane kırmızı kapya biber
  • 2 tane domates
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1/2 çay kaşığı karabiber
  • 1-2 çay kaşığı tuz
  • 4 çorba kaşığı sıvı yağ

Hazırlanışı

BOLCA hindi göğüs etini kuşbaşı halde doğrayalım. Soğanı doğrayıp yağ ile beraber tavaya koyup kavuralım. Soğanların rengi hafif dönünce içine BOLCA hindimizi ekleyip kavurmaya devam edelim. BOLCA hindimiz iyice kavrulunca ince kıyılmış biberleri ve domatesi ekleyip soteleyelim. Domatesler suyunu çekip pişince baharatları ve tuzu ekleyip sıcak servis yapalım.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!