Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Peynirli Hindi Şnitzel

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Şnitzel
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 15
Pişirme Süresi 20

Malzemeler

  • 4 Dilim Bolca Hindi
  • Şnitzel
  • 4 Dilim Salam
  • 4 Dilim Kasar Peyniri
  • 1 Su Bardağı Sıvı Yağ
  • 1 Tatlı Kasığı Tereyağı
  • 1 Su bardağı Makarna
  • 2 Yemek Kasığı Margarin
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Hindi Şnitzelleri iyice kızdırılmış sıvı yağda iki tarafında kızartın. Fırın tepsisini alüminyum folyo ile döşeyin. Kızarttığınız şnitzelleri yan yana tepsiye dizin. Üzerlerine önce salam daha sonrada kaşar peyniri yerleştirin. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede kaşar peyniri eriyinceye kadar pişirin. Makarnaları 10 dakika haşladıktan sonra süzün. Margarini eritip, makarnaları tuz ve biberi ekleyip birkaç dakika çevirin. Şnitzelleri makarna ile birlikte servis yapın.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!