Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Ninemin Hindi salatalı Sandviçleri

Etiketler :
  • göğüs
  • sandviç
Kişi Sayısı
6

Malzemeler

Bu geleneksel hindi salatası artan hindi etiyle yapılabilir. Daha pratik olması için pişmiş, kemikleri ayıklanmış göğüs eti de kullanabilirsiniz

  • ½ bardak salata sosu veya mayonez
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı tatlı turşu çeşnisi
  • ½ tatlı kaşığı kereviz tohumu
  • 1/3 bardak kereviz, doğranmış
  • ¼ bardak taze soğan, doğranmış
  • 2 katı yumurta, doğranmış
  • 2 bardak küp şeklinde kesilmiş pişmiş hindi
  • Tatlandırmak için tuz ve karabiber

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın.

2. Orta boy kâsede salata sosu, hardal, turşu çeşnisi ve kereviz tohumunu karıştırın.

3. Kereviz, soğan, yumurta ve hindiyi ekleyin. Arzu edildiği şekilde tuz ve karabiberle tatlandırın. Servis yapmadan önce sütünü örtüp soğutun

4. Tam buğday ekmeği ya da kruvasan gibi istediğiniz bir ekme türüyle servis yapın

Marul yaprakları ve domates dilimleriyle servis yapın

1 Porsiyon: Kalori 188, Protein 16.1g, Yağ 10.7g (Katı Yağ 2.3g), Kolesterol 111,2 mg, Sodyum 324,6 mg, Karbonhidrat 6,4 g, Lif. 3 g

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!