Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Mayonezli Hindi

Etiketler :
  • Salata
  • Fileto
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 15
Pişirme Süresi 15

Malzemeler

  • 500 gr Bolca Hindi
  • Gögüs Fileto
  • 2 Su Bardagı Mayonez
  • 1 Limon Suyu
  • 10 Siyah Zeytin
  • 10 Yesil Zeytin
  • 5-6 Kornison Tursu
  • Tu z
  • Karabiber

Hazırlanışı

Hindi etini yıkayıp tuzlu suda haşlayın. Pisince sudan alıp soğutun ve iri parçalara kesin. Bir kasede mayonez, limon suyu, tuz ve karabiberi çatalla iyice yedirin. Kornişon tursuları iyice kıyın. Hindi parçalarını ve tursuyu mayonezle karıştırın. Karışımı servis tabağına alın. Üzerini düzeltip, siyah ve yeşil zeytinle süsleyin. Buzdolabında biraz dinlendirdikten sonra servis yapın.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!