Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Ispanaklı Hindi Salatası

Etiketler :
  • göğüs
  • salata
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 15 dk

Malzemeler

  • ¼ bardak kırmızı Frenk üzümü jölesi ve ya çekirdeksiz ahududu reçeli
  • 3 yemek kaşığı kırmızı şarap sirkesi
  • 8 bardak ıspanak yaprağı
  • ¾ bardak küp şeklinde doğranmış pişmiş hindi eti
  • 1 bardak ahududu ve ya çilek
  • 1 (330g) kavanoz mandalina, suyu süzülmüş
  • 3 taze soğan, kıyılmış

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın.

2. Küçük bir tavada jöle ve sirkeyi karıştırın. Kısık ateşte arada karıştırarak kıvama gelene dek pişirin. Buzlukta 10 dakika bekletin

3. Büyük bir kâsede ıspanak, hindi, ahududu, portakal ve taze soğanı karıştırın.

4. sosunuzu karışımın üzerine döküp karıştırın

Çıtır batonsale ile servis yapın

1 Porsiyon: Kalori 235,0 Protein 23,0 g, Yağ 3,1 g (Katı Yağ. 9,0 g) Kolesterol 43,1 mg, Sodyum 317,4 g, Karbonhidrat 30,3 g, Lif 5,5 g

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!