Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Susamlı Salata

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindili
  • Susamlı
  • Salata

Malzemeler

Parmak Hindi Göğüs

Susam 200 gr

Yumurta 1 adet

Akdeniz Yeşilliği 500 gr

Zeytinyağı

Limon

Tuz

Hazırlanışı

Hindi parmak göğüslerimizi çırpılmış yumurtaya batırıp susama bulayıp daha önce fritöz veya derin bir kapta kızdırdığımız sıvı yağda fazla kurutmadan yaklaşık 3-5' kızartın. Akdeniz yeşilliğinizi tuz zeytinyağı ve limonla sosladıktan sonra salatanızla beraber servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!