Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Saray Dolma

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindili
  • Saray Dolma

Malzemeler

  • Hindi Göğüs Kıyma 500 gr.
  • Domates 6 adet (Orta Boy)
  • Pirinç Antep Fıstık 100gr
  • Haşlanmış Pirinç 80 gr.
  • Maydanoz
  • Sarımsak 3 diş
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi göğüs kıymamıza Pirinç Antep Fıstığımızı, maydanoz, sarımsak, karabiber, ve tuzumuzu ilave edip yoğuruyoruz. Orta boy domateslerimizin içlerini nazikçe oyarak boşaltıyor ve kaynar suda 1 dk' haşlıyoruz. Hazırladığımız harcı doldurup domateslerin arta kalan üst kısımlarını kapak görevi görecek şekilde kapatıp önceden hazırladığımız 180°’lik fırında 10-15' pişirip servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!