Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Rulo Köfte

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Göğüs
Pişirme Süresi 45

Malzemeler

  • 1 kg Hindi göğüs
  • Galeta unu
  • 3 yumurta
  • Baharatlar

Hazırlanışı

Hindi göğüsse bıçakla zırh çekilir. ( makineye vurulmaz) daha sonra yumurta ve baharatlar eklenip aldığı kadar galeta unu eklenir ( çok cıvık kıvam elde edilmez ) daha sonra strec film yardımıyla rulo haline getirir. folyolanıp fırın tepsisine dizilir ve tepsiye az su eklenir 200 derecede 45 dakika fırında pişirilir. Soğuduktan sonra parçalanmadan kesilir soğuk servis edilir.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!