Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Kremalı Pappardelle

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindili Kremalı Pappardelle

Malzemeler

  • Hindi Göğüs 200gr
  • Pappardelle Makarna 200 gr
  • Hazır Krema 200gr
  • Sarı Biber 1 Adet
  • Kırmızı Biber 1 adet
  • Kabak 1 adet
  • Cherry Domates
  • Taze Fasulye 6-7 adet
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Hazırlanışı

Pappardelle makarnalarımızı derince bir kapta haşlayalım. Hindi filetomuzu küçük jülyen parçalar şeklinde doğrayalım ve zeytinyağında soteleyelim. Farklı bir kapta jülyen doğradığımız sebzelerimizi soteledikten sonra kremayı ekleyip dinlenmeye bırakın. Daha sonra makarnayı sotelenmiş hindi etimizi ve sebzeli sosu birleştirip cherry domatesle süsleyerek servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!