Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili, Kremalı Mantarlı, Penne

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindili
  • Kremalı Mantarlı
  • Penne

Malzemeler

  • Bolca Hindi Göğüs 200 gr
  • Penne 250 gr
  • Hazır Krema
  • Mantar
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Tuz
  • Cherry Domates

Hazırlanışı

Fettucini makarnalaramızı derince bir kapta haşlayalım. Hindi filetomuzu küçük jülyen parçalar şeklinde doğrayalım ve zeytinyağında soteleyelim. Ayrı bir kapta kremamızı ve doğradığımız mantarlarımızı kaynatıp tuz ve baharatla tatlandırarak makarnalarımıza ilave ettikten sonra cherry domateslerimizle süsleyip servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!