Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Haşhaşlı Salata

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindili
  • Haşhaşlı
  • Salata

Malzemeler

  • Parmak Hindi Göğüs
  • Haşhaş
  • Yumurta
  • Akdeniz Yeşilliği
  • Zeytinyağı
  • Limon
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi parmak göğüslerimizi çırpılmış yumurtaya batırıp haşhaşa bulayıp daha önce fritöz veya derin bir kapta kızdırdığımız sıvı yağda fazla kurutmadan yaklaşık 3-5' kızartın. Akdeniz yeşilliğinizi tuz zeytinyağı ve limonla sosladıktan sonra salatanızla beraber servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!