Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Börek

Etiketler :
  • aperatif
  • göğüs
Kişi Sayısı
48
Pişirme Süresi 15 dk

Malzemeler

  • 4 bardak ince kıyılmış pişmiş hindi
  • ¼ bardak ince kıyılmış taze soğan
  • ¼ bardak ince kıyılmış kırmızı soğan
  • 1 (225 g) paket krem peyniri, küp şeklinde kesilmiş
  • 1 bardak mayonez
  • 1 bardak kaymak
  • ½ bardak ayran
  • 24 sandviç ekmeği, 2 somun Fransız ekmeği ya da diğer daha sert bir ekmek türü
  • 24 dilim İtalyan (Provolen) ya da İsviçre (gravyer) peyniri

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın

2. İlk 7 malzemeyi büyük bir tavada karıştırın. Karışımı ısıtarak krem peyniri eritin ama kaynatmayın,

3. Sandviç ekmeklerini ikiye kesip içini alın. Elde ettiğiniz sıcak karışımla doldurun. Üzerine peynir serpin

4. Önceden ısıtılmış fırında 190˚C derecede 15 dakika veya peynir eriyip hafifçe esmerleşene dek pişirin


1 Porsiyon: Kalori 184, Protein 9,1 g, Yağ 11,8 g (Katı Yağ 5 g), Kolesterol 30,9 mg, Sodyum 286,4 mg, Karbonhidrat 9,9 g, Lif, 3 g

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!