Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Bolu Köftesi

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindili
  • Bolu Köftesi

Malzemeler

  • Hindi Göğüs 400 gr.
  • Hindi But Kıyma 200 gr.
  • Maydanoz
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Tuz
  • Sarımsak
  • Yumurta
  • Galeta Unu veya Bayat Ekmek
  • Zeytinyağı

Hazırlanışı

Kıymamızın içine galeta unu, maydanoz ve tüm diğer harç malzemelerimizi ekleyip yoğuruyoruz. Harcımızı 30' dinlendirdikten sonra elle şekil verip ızgara veya tavada pişirip tercihe göre sebze veya pilav ile servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!