Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Topkapı

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Bonfile
  • Pirinç

Malzemeler

  • 4 tane BOLCA hindi bonfile
  • 1 çay bardağı pirinç
  • 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 çorba kaşığı nar tanesi
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Bir tutam yenibahar ve tarçın
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Hazırlanışı

Tereyağını pilav tenceresine koyup fıstıkları kavuralım. Tencereden fıstıkları alıp içine ince kıyılmış soğanı ekleyip soteleyelim. Pirinci, tuz, baharat ve fıstıkları koyup yarım çay bardağı kaynar su ilavesiyle pilavı pişirelim. İçine nar ekleyip demlenmeye bırakalım. BOLCA hindi bonfileyi döverek inceltelim. 1 tane bonfileyi tabağa koyalım. Hafif tuz serpiştirip dinlenen pilavdan koyup rulo saralım. Kürdanla bir kaç yerinden tutturalım. Diğer bonfileleri de aynı şekilde hazırlayalım. Tavaya sıvı yağ koyup kızgın ateşte her tarafını kızartalım. 1 su bardağı su koyup kapağı kapatıp pişmeye bırakalım. Dilimleyip servis yapalım.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!