Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Lavaş Dürüm

Etiketler :
  • göğüs
  • sandviç
Kişi Sayısı
4

Malzemeler

Dürüm lavaş ekmeğiyle yapılan basit sandviçlerdir. Bu tarifte tam buğday lavaş kullanın ya da ıspanaklı veya domatesli lavaş gibi değişik tatlar deneyin

  • 4 (20 cm) tam buğday lavaş
  • 4 yemek kaşığı az yağlı, baharatlı yumuşak krem peynir
  • 8 dilim hindi eti veya füme hindi
  • 4 adet yeşilbiber, doğranmış
  • ½ adet büyük kırmızı veya sarı dolmalık biber, şeritler halinde kesilmiş
  • ½ adet büyük yeşil dolmalık biber, şeritler halinde kesilmiş
  • 1 salatalık, soyulmuş, çekirdekleri alınmış ve şeritler halinde kesilmiş
  • 1 Roma domatesi, çekirdeği alınmış ve dilimlenmiş
  • Arzu edilirse 8 yemek kaşığı kaba yonca

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın.

2. Her bir lavaşa bir dolu yemek kaşığı baharatlı krem peynir sürüp üzerine 2 dilim hindi eti yerleştirin.

3. Her lavaşın üzerine soğan serpiştirin. Biber, salatalık ve domates şeritlerini lavaşın merkezine doğru dizin. Üzerine kaba yonca serpiştirin

4. Lavaşın alt ve üst kısımlarını katlayın. Yanları da katlayarak dolgunuzun dökülmediğinden emin olun. Soğuk olarak sunun

Patates salatası ile servis yapın

1 Porsiyon: Kalori 274, Protein 17 g, Yağ 8,4 g (Katı Yağ 2,2 g), Kolesterol 48,4 mg, Sodyum 1130,8 mg, Karbonhidrat 35,8 g, Lif 3,8 g

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!