Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Köftesi

Etiketler :
  • But
  • Göğüs
  • Fileto
Kişi Sayısı
4

Malzemeler

  • 150 gr hindi but fileto
  • 150 gr hindi göğüs fileto
  • 2 dilim bayat ekmek (sütle ıslanmış)
  • 1 orta boy soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1/4 bağ maydonoz
  • 1 adet yumurta beyazı
  • Bir tutam tuz-karabiber-kimyon

Hazırlanışı

Etler makinede kıyma yapılır. Diğer malzemeler ince doğranır veya rendelenir. Baharatlar ve ekmek ilave edilerek yoğurulur. Küçük köfteler halinde yuvarlanır. Izgara veya tavada orta ısıda pişirilir. Yanına patates-sebze ve pilav gibi garnilerle servis edilir.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!