Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Kebap

Etiketler :
  • ana yemek
  • göğüs
Kişi Sayısı
4
Pişirme Süresi 8 saat

Malzemeler


  • 1 (300 g) kavanoz kremalı mantar çorbası ya da kremalı tavuk çorbası
  • 1 (500 g) kutu ekşi krema
  • 1 (25 g) paket soğan çorbası karışımı
  • 500 g kuşbaşı doğranmış hindi fileto
  • 1 yemek kaşığı ince doğranmış maydanoz (isteğe bağlı)

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın.

2. Elektrikli pişiricide çorbayı, ekşi kremayı ve soğan çorbası karışımını karıştırın.

3. Hindiyi en üste koyup üzerini kapatın ve düşük ısıda 7-8 saat pişirin.

4. Servis yapmadan önce üzerine maydanoz serpiştirebilirsiniz.

Makarna ya da pilav ile servis yapabilirsiniz.

1 Servis: Kalori 434, Protein 32,7 g, Yağ 29,0 g (Katı Yağ 16,1 g), Kolesterol 120,2 mg, Sodyum 607,6 mg, Karbonhidrat 10 g, Lif 0 g

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!