Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Kavurmalı Sebzeli Erişte

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindi Kavurmalı
  • Sebzeli
  • Erişte

Malzemeler

  • Hindi Göğüs 250 gr
  • Küp Erişte
  • Havuç
  • Kabak
  • Kapya Biber
  • Sarı Biber
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Hazırlanışı

Erişte makarnalarımızı derince bir kapta haşlayalım. Hindi filetomuzu ve sebzelerimizi küçük jülyen parçalar şeklinde doğrayalım ve zeytinyağında soteleyelim. Baharatlarla lezzetlendirdikten sonra haşladığımız erişteleri ilave edip servise sunabilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!