Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Gerdan Çorba

Etiketler :
  • Gerdan
  • Göğüs
Kişi Sayısı
8
Hazırlama Süresi 30
Pişirme Süresi 20

Malzemeler

  • 8 adet Hindi Gerdan Çorbalık
  • 400 gr Yoğurt
  • 4 Adet Yumurta
  • 1 Su Bardağı Un
  • 150 gr Tereyağı

Hazırlanışı

Yoğurt, un ve yumurtayı bir kapta çırpın süzgeçten süzdükten sonra beklemeye alın.

Gerdanlarımızı tencerede su ile pişirelim pişirdiğiniz gerdanları ayıklayıp hazır hale getirelim. Tencerenize 5 bardak su koyup kaynar vaziyetteki suya hazırladığınız meyaneyi ilave edin daha sonra ayıkladığınız gerdan etlerini terbiye içerisine ekleyelim daha sonra 150 gr tereyağımızı kızdırıp çorbanıza ilave edin. Çorbanızı servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!