Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Çorbası

Etiketler :
  • Göğüs
  • Çorba

Malzemeler

  • 1 su bardağı krema
  • 2 litre hindi suyu
  • Didiklenmiş hindi göğüs
  • Yoğurt
  • Su
  • Un
  • Limonsuyu

Hazırlanışı

Hindi suyu kaynatılır. Diğer yandan meyhanesi hazırlanır. Kaynayan suya ilave edilir. Koyulaşmaya başlandığı zaman kreması ve didiklenmiş hindi göğüs eti ilave edilip kaynamaya bırakılır. Tuz ilave edilir. Pul biber, karabiber, nane bir tavada kızartılıp çorbanın üzerine gezdirilir.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!