Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Beyti Kebap

Etiketler :
  • Göğüs
  • Hindi
  • Beyti Kebap

Malzemeler

  • Hindi Göğüs Kıyma 500gr
  • Kuzu Kuyruk Yağı 100 gr.
  • Sarımsak
  • Maydanoz
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi göğsümüzden çektiğimiz kıymaya (Tercihe göre hindinin farklı bölümleri de kullanılabilir.) 100gr çekilmiş kuzu kuyruk yağımızı ve maydanozumuzu, sarımsağımızı ve tuzumuzu ilave edip yoğuralım. Daha sonra kebap harcımızı şişlerimize şekil vererek takalım ızgaramızda veya elektrikli ısıtıcımızda ve hatta şişler yapışmayacak şekilde konumlandırılırsa 160° ‘lik fırında kebaplarımızı fazla kurutmadan pişirelim lavaş ve isteğe bağlı közlenmiş sebzelerle servis edelim.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!