Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Biberli Rokalı Hindi Dilimleri

Etiketler :
  • Göğüs
  • Biberli
  • Rokalı
  • Hindi Dilimleri

Malzemeler

  • Bolca Hindi Göğüs Fileto 500 gr.
  • Közlenmiş Biber
  • Roka
  • Taze Kekik
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi göğüslerimizi fleto şeklinde açtıktan sonra et döveceği yardımı ile yaprak şeklinde incelterek açalım. Yaprak şeklinde açtığımız filetolarımızın içerisine közlenmiş biber ve roka ilave edip sardıktan sonra daha önce hazırladığımız 180°’lik fırında 25' pişirdikten sonra rulomuzu orta incelikte dilimler şeklinde doğradıktan sonra servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!