Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Arnavut Sarması (Sebzeli Hindi Sarma)

Etiketler :
  • Ispanak
  • Mantar
  • Bonfile

Malzemeler

  • 3 tane BOLCA hindi bonfile
  • 1 bağ ıspanak
  • 10 tane mantar
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 tane yeşil biber
  • 2 tane kuru soğan
  • 3 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Garnitürü için:
  • 2 tane patates
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • Bir tutam tuz

Hazırlanışı

Soğanı ve mantarı ince ince kıyıp tavada soteleyelim. İçine biberleri ve ıspanağı ekleyip suyunu çekene kadar kavuralım. Baharatları ekleyip soğumaya bırakalım. Garnitür için patatesi haşlayıp ezelim. Tencereye süt, yağ ve tuzu ekleyip püreyi hazırlayalım. BOLCA hindi bonfileyi et dövücüyle inceltelim. Hazırladığımız ıspanaklı harcı yayıp rulo saralım. Kürdanla tutturalım. Diğerlerini de hazırlayıp tavada çevirerek pişirelim. 1 su bardağı kaynar su koyup pişirelim. Püreyi servis tabağına yayıp üstüne pişirdiğimiz sarmayı dilimleyip yerleştirelim.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!