Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Sıcak Hindi Salatası

Etiketler :
  • but
  • salata

Malzemeler

  • 2 kâse kavrulmuş kereviz,
  • 2 kâse pişmiş ve kuşbaşı doğranmış hindi,1 kâse mayonez,
  • yarım kâse ezilmiş badem (isteğe bağlı)
  • 2 yemek kaşığı limon suyu,
  • 2 yemek kaşığı rendelenmiş soğan ve yarım yemek kaşığı tuz

Hazırlanışı

2 kâse pişmiş ve kuşbaşı doğranmış hindi ile 2 kâse kavrulmuş kereviz, 1 kâse mayonez, yarım kâse ezilmiş badem (isteğe bağlı), 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı rendelenmiş soğan ve yarım yemek kaşığı tuzu karıştırın. Bu karışımı güveç tenceresine alın. Üzerine yarım kâse rendelenmiş cheddar peyniri ve 1 kâse patates cipsi atın. 230 0C derecede önceden ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!