Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Körilenmiş Hindi Güveç

Etiketler :
  • ana yemek
  • but
Pişirme Süresi 25 dk

Malzemeler

  • 1 (300 g) paket dondurulmuş brokoli parçaları (buzu çözülmüş ve süzülmüş),
  • 2 kâse pişmiş kuşbaşı hindi eti,
  • 1 (300 g) kavanoz kremalı mantar çorbası,
  • ¼ kâse mayonez,
  • 1½ tatlı kaşığı limon suyu,
  • 1 tatlı kaşığı köri baharatı
  • 1 kâse çeşnili kuru ekmek

Hazırlanışı

20 cm fırın tepsisine 1 (300 g) paket dondurulmuş brokoli parçalarını (buzu çözülmüş ve süzülmüş) dökün. Üzerine 2 kâse pişmiş kuşbaşı hindi etini koyun. 1 (300 g) kavanoz kremalı mantar çorbasını, ¼ kâse mayonez, 1½ tatlı kaşığı limon suyu, 1 tatlı kaşığı köri baharatı ile karıştırın. Hindinin üzerine karışımı dökün ve en üstüne 1 kâse çeşnili kuru ekmek dökün. 165 0C dereceye önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!