Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Köri Soslu Penne

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Makarna
  • Fileto
  • But
Kişi Sayısı
8

Malzemeler

  • 1 paket penne makarna
  • 200 gr hindi but fileto
  • 50 gr krema
  • ½ baş soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 100 gr mantar
  • 100 gr zeytinyağı
  • 100 gr tereyağı
  • 2 yaprak taze fesleğen
  • Tuz – köri

Hazırlanışı

Penneler aldante şekilde haşlanır. İnce doğranmış Soğan sarımsaklar tavada öldürülür. Doğranmış mantarlar ile sotelenir. İçine krema ilave edilerek yeni haşlanmış pennelerle karıştırılır. Kıyılmış fesleğen, tuz ve köri eklenerek tatlandırılır. Sıcak olarak servis edilir.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!