Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Adana Kebap

Etiketler :
  • But
  • Hindili
  • Adana Kebap

Malzemeler

  • Hindi But Kıyma 500gr(Tercihe göre hindinin farklı bölümleri de kullanılabilir.)
  • Kuzu Kuyruk Yağı 100 gr.
  • Pul Biber
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi göğsümüzden çektiğimiz kıymaya (Tercihe göre hindinin farklı bölümleri de kullanılabilir.) 100gr çekilmiş kuzu kuyruk yağımızı ve maydanozumuzu ilave edip yoğuralım. Daha sonra kebap harcımızı şişlerimize şekil vererek takalım ızgaramızda veya elektrikli ısıtıcıda ve hatta şişler yapışmayacak şekilde konumlandırılırsa 160° ‘lik fırında kebaplarımızı fazla kurutmadan pişirelim lavaş ve isteğe bağlı közlenmiş sebzelerle servis edelim.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!