Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi ve Makarna Güveci

Etiketler :
  • ana yemek
  • but
Pişirme Süresi 30 dk

Malzemeler

  • 2 kâse pişmiş hindi eti
  • 2 kâse (225 g) rendelenmiş cheddar peyniri ya da kaşar peyniri,
  • 2 kâse pişmemiş makarna,
  • ½ kâse kıyılmış soğan,
  • 2 (300 g) kavanoz kremalı tavuk çorbası,
  • 3 tane haşlanmış yumurta (doğranmış),
  • 2 bardak süt

Hazırlanışı

Güveç tenceresine malzemeleri yerleştirin. İsterseniz bir gece buzdolabında dinlendirebilirsiniz. Önceden 190 0C dereceye ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. İsterseniz üzerine doğranmış patates halka soğan yerleştirin ve 30 dakika daha pişirin.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!