Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi But Tandır

Etiketler :
  • But
  • Hindi
  • Tandır
  • But Tandır

Malzemeler

  • Bolca Hindi Bütün But 700-900gr
  • Rosemary (Biberiye)
  • Pul biber
  • Kekik
  • Kırmızı Toz Biber
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi butumuzu zeytinyağı ve baharatlarımızla marine edip dinlenmeye bırakıyoruz. (Marine Süresi Ne kadar uzun olursa tandırınız lezzetlenecek ve daha çabuk pişecektir.) Marine edilen butumuzu hava almayacak şekilde folyoya sarıp önceden hazırlanmış 180° fırında 80' pişirdikten sonra arzunuza göre pilav, erişte veya sade şekilde servis edebilirsiniz.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!