Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi But Sote

Etiketler :
  • But
  • Sote
  • Hindi
  • But Sote

Malzemeler

  • Hindi Üst But Kemiksiz Derisiz 400 gr.
  • Kuru Soğan 1 Adet
  • Çarliston Biber 3 Adet
  • Domates 2 Adet
  • Sarımsak 2 Diş
  • Bir Tatlı Kaşığı Biber Salçası
  • Pul Biber
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı

Jülyen doğradığımız but etlerimizi tavada zeytinyağında soteliyoruz. Etlerimiz kızarmaya başladıktan sonra sırasıyla doğradığımız soğan ve sarımsaklarımızı ilave ediyoruz. Bir müddet kavurduktan sonra sırasıyla biber, biber salçası ve domateslerimizi ve baharatlarımızı ilave edip pilav ile servis edebilirsiniz.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!