Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Kavurma

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • But
Kişi Sayısı
4-6
Hazırlama Süresi 20
Pişirme Süresi 40

Malzemeler

  • 600gr Hindi Üst But
  • 1 Adet Soğan
  • ½ Su Bardağı Sıvı Yağ
  • 1,5 Bardak Su
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Hindi üst butu küp şeklinde doğrayınız, Etleri doğranmış soğanla ve sıvı yağ ile birlikte kavurun daha sonra 1,5 bardak suyunuzu ilave edin. Tuz karabiber ekleyerek kısık ateşte etleriniz suyunu çekene kadar bekletin daha sonra kavurmanızı servis edebilirsiniz.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!